Hvis du søger romantik, er du kommet til det rette sted <3

Mit navn er Gittemie Eriksen og jeg er forfatter. Jeg er mest kendt for en krimiserie, med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen i hovedrollerne, der foregår på Falster. Jeg har dog også skrevet en romantisk, erotisk roman i 2012, Hvad Du Ønsker, og er på vej med endnu en, Tilbage til dig.

Jeg er født og opvokset i landsbyen Nørre Alslev på Nordfalster og bor i dag på et landsted i Sdr. Alslev på Østfalster sammen med mine to teenagesønner og min mand.

Jeg er forfatter, bac.med., cand.scient., exam. coach og exam. procesleder, samt ejer af forlaget Gribshave Forlag.

Jeg læste medicin på Panum i 5 år og tog en kandidatgrad i Human ernæring fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole.

Jeg har efterfølgende arbejdet som selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent, projektleder for erhvervslivet og højre hånd for flere sundhedschefer. Efter en sygemelding måtte jeg dog erkende, at det var nødvendigt for mig at skrive og dyrke min drøm om at blive forfatter.

Da jeg mistede min veninde og skrivemakker i efteråret 2015, sagde jeg mit karrierejob i det offentlige op og besluttede mig for at satse på forfatterskabet. Det har vist sig sværere end forventet på grund af familiære udfordringer, men det lykkes mig alligevel at få skrevet lidt ind i mellem.

Senest har jeg opdateret min viden med et kursus i Forensic Science fra Nanyang Technological University, et kursus i ægyptologi fra Manchester University med særlig fokus på ægyptiske dronninger og positiv psykologi fra Yale University. Jeg elsker at blive klogere og er derfor altid i gang med en eller anden form for uddannelse.

Jeg har været på masterclasses hos Ian Rankin, Dan Brown, Margaret Atwood, Joyce Carol Oates, James Patterson R.L. Stine, og jeg har tænkt mig at den næste bliver hos Neil Gaiman.

Jeg drømmer om en dag at få mulighed for at se de prægtige bygningsværker, som de store faraoer efterlod, og at istandsætte de smukke bygninger, jeg omgiver mig med til daglig. I sommeren 2019 opfyldt jeg en anden stor drøm, jeg har haft siden jeg var blot fem år gammel: min egen Jaguar. Jeg kan godt lide at opfylde drømme og hjælpe andre med at finde ud af, hvad deres drømme er og hvordan de kommer dem nærmere. Det gør jeg som coach, primært af forfattere og ledere. Du kan læse mere om den del på min hjemmeside for forfattere og forfatterspirer her.