Re-lancering af min romantiske roman Hvad du ønsker

Den verserende pandemi har betydet aflyste bogmesser, foredrag, undervisning, oplæsninger osv siden marts måned. De første par uger gik for mig, som de sikkert gjorde for de fleste andre, med at forsøge at følge med i nyheder og pressemøder. Men efter et stykke tid blev det nødvendigt at få en hverdag ud af galskaben.

Fremtidsroman på pause

I sommeren 2019 var jeg gået i gang med at skrive en psykologisk thriller, der skulle foregå i 2047. Jeg forestillede mig at verden havde været igennem tre pandemier, der havde ændret alt. Men da først Wuhan og siden resten af verden blev ramt af en epidemi, blev det pludselig lidt for virkeligt. Især også med de ting, der foregår i USA. Jeg har derfor lagt manuskriptet langt ned i skrivebordsskuffen.

Plads til andre ting

I stedet havde jeg brug for at få mine tanker lidt væk. Så jeg gik i gang med at gennemredigere mine gamle bøger og oversætte dem til engelsk. Det har indtil videre betydet at min romantiske roman Hvad du ønsker er udkommet på engelsk som What you wish. Hele denne proces fortæller jeg om senere på min side målrettet forfattere, så hvis du er nysgerrig på det, så kan du hoppe over på forfatterbranding.dk og skrive dig op til mit nyhedsbrev.

Ny version af Hvad du ønsker

Nu jeg alligevel har redigeret min romantiske roman, syntes jeg ikke I skulle snydes for at få den i en helt ny, lækker udgave. Derfor re-lancerede jeg den 20. november på en facebook live.

Du kan bestille min bog her. Den er til særpris de næste to uger.

Læs mere om Hvad du ønsker på dens egen side her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *